Zoeken

Tortona side table I

Perfecte accessoire

De stijlvolle Tortona side table I is minimalistisch vormgegeven. De aandacht gaat naar de prachtige materialen van hoogwaardig eikenhout en staal. De Tortona side table dient als perfecte accessoire om extra sfeer in uw interieur te creëren. Een meubel dat een ruimte de finishing touch geeft.

Bekijk brochure

Tailor-made masterpieces

Hoe ziet uw favoriete Tortona side table eruit?

Creëer extra sfeer in uw interieur met de sidetable. Perfect voor het aankleden van uw woonkamer of slaapkamer en het tentoonstellen van een persoonlijk item of planten in prachtige potten. De Tortona Side table is beschikbaar in drie verschillende maatvoeringen. Daarnaast heeft u keuze uit maar liefst tien houtkleuren en kiest u voor een brushed afwerking of voor ‘grooves’. Zo wordt de side table altijd perfect op uw wensen afgestemd.

Hofstede Raanhuis bewijst al meer dan 100 jaar dat vakmanschap meesterschap is. De beste willen zijn zit in ons DNA en wij doen er daarom alles aan om voor u een meubelstuk te maken dat niet alleen eindeloos meegaat maar ook luxe oogt en aanvoelt. De sidetable is naadloos te combineren met de Tortona coffee table, Tortona cabinet, Tortona roomdivider of andere meubels uit de Tortona houtcollectie.

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte