Zoeken

Tortona side table

Ideale bijzettafel

De Tortona side table II is de ideale bijzettafel. Perfect om een kop koffie of een glas wijn en een boek op te kunnen plaatsen. Een side table voor extra gemak, maar ook een stijlvolle toevoeging voor het interieur. Gemaakt van hoogwaardige materialen en met oog voor detail.

Bekijk brochure

Tailor-made masterpieces

Hoe ziet uw favoriete Tortona side table eruit?

De Tortona side table biedt diverse maatwerkmogelijkheden. De side table is leverbaar in drie verschillende hoogtes. Daarnaast heeft u keuze uit een houten blad of een glazen blad. Het stalen frame is beschikbaar in vier kleuren; zwart, anodic brown, stone grey & pearl bronze. En kiest u voor een houten blad? Dan heeft u maar liefst keuze uit tien verschillende houtkleuren.

Hofstede Raanhuis meubels zijn stuk voor stuk aan te passen op uw woonwensen. Onze fabriek is gevestigd in Renkum, aan de zuidrand van de Veluwe. De lijnen zijn hierdoor kort en dat maakt het mogelijk om maatwerk tot in detail te leveren. Waar de keuzeopties normaal gesproken stoppen, gaan we bij Hofstede Raanhuis een stap verder. We maken masterpieces speciaal voor u. Bezoek aan van onze dealers bij u in de buurt en laat u adviseren. 

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte